Da det er meget individuelt, hvor meget en virksomhed kan og ønsker at støtte med, har vi opdelt støttemulighederne i 3 kategorier:

Børnesponsorat

Hvis din virksomhed vælger at blive børnesponsor, dækker I omkostningerne for et navngivet barns ophold og transport til og fra Langeland. Prisen pr. barn varierer fra lejr til lejr, men vi har fastsat en gennemsnitspris på kr. 4.000,- pr. barn for et ophold. Denne pris inkluderer transport, forplejning, forsikring, udflugter, adgangsbilletter til udflugtsmålene, smågaver og slik til ét barn.

Lejrsponsorat

For kr. 2.000,- kan virksomheden blive lejrsponsor og være med til at dække alle omkostningerne ved børnelejren, som bl.a. omfatter ejendommens drifts- og vedligeholdelsesomkostninger samt eventuelle ekstra udgifter omkring en lejr, der f.eks. kan være løn til specialuddannet personale.

Støtte til foreningen

Virksomheder, der ønsker at støtte foreningens arbejde med et mindre beløb, kan vælge at blive diplomsponsorer. Af administrative årsager skal der minimum støttes med kr. 1.000,- for at man kan modtage et trykt diplom til ophængning i virksomheden, men alle støttebeløb - store som små - er naturligvis velkomne.

Hvad får virksomhederne?

Den vigtigste belønning er måske bevidstheden om, at man med sit bidrag er med til at give nogle børn en uforglemmelig oplevelse.

For at synliggøre sponsoratet modtager firmaer, som støtter med kr. 2.000,- eller derover et trykt diplom og et internetdiplom, som vi placerer på vores hjemmeside www.lejren.dk. Herfra kan virksomhederne om ønsket få et link til egen hjemmeside og vise versa.

Alle virksomheder, der støtter med kr. 1.000,- excl. moms eller derover, modtager et trykt diplom til at hænge op i virksomheden. Disse virksomheder kan også få tilsendt en lille "knap" til at placere på egen hjemmeside med link til www.lejren.dk, hvis de ønsker det.

Vil din virksomhed gi' en hånd med?

Har du fået lyst til at støtte Børnelejren på Langeland, eller vil du bare vide mere, kan du bestille vores lille folder på tlf. 38711260 eller pr. mail til info@lejren.dk.