Der er to slags medlemmer i Foreningen Børnelejren på Langeland: Aktive medlemmer og støttemedlemmer.

Aktive medlemmer:

Der er altid noget på Søgård, der trænger til at blive ordnet, istandsat eller frisket op. Uanset om du er god til at luge ukrudt eller male, kan vi sagtens finde et job til dig. Hvis du har tid til overs, eller føler, du gerne vil give en hånd med, er du mere end velkommen til at tilmelde dig en af vores arbejdsweekender.

Se hvornår vi afholder den næste arbejdsweekend i menuen under aktiviteter.

Du kan tilmelde dig pr. mail til info@lejren.dk eller ringe til formanden, Dina Reece, på tlf. 38711260.

Støttemedlemmer:

Hvis du ikke har mulighed for at tilbyde din arbejdskraft, men sympatiserer med vores formål, kan du melde dig ind i Foreningen som støttemedlem og give en hånd med på den måde. Et støttemedlemsskab koster kr. 200,- om året, og man binder sig selvfølgelig kun for et år ad gangen.

Der er heldigvis flere og flere privatpersoner, der melder sig ind, og det vil vi også opfordre dig til at gøre - dels støtter du derved foreningen økonomisk og dels hjælper du med til, at vi kan blive en stor forening med rigtigt mange medlemmer.

Indbetal dit støttebeløb til Danske Bank reg. nr. 1551 konto nr.1000 8182, Merkur Bank reg. nr. 8401 konto nr. 4215119 eller send en mail til info@lejren.dk, hvis du ønsker et girokort tilsendt.