Udtalelser 2021.

Udtalelser fra nogle af de institutioner, som har fået et finansieret ophold på Søgård Hovedgård i 2021

Rapport fra Nørresø Huset, Viborg, uge 7

Vi har haft en fantastisk vinterferie på Søgaarden. Vi boede igen i år i Hestestalden, som er dejlig rummelig for vores unge mennesker.

Vi har hver eftermiddag og aften benyttet os af tv-stuen, hvor vi kunne samles over spil og tv, samt hyggelige snakke. Grundet vejret og COVID-19 har vi været mere inde end vi er vant til, hvorfor tv-stuen har været helt optimal ramme for at skabe hygge.

Vi har haft ægte lejr-stemning i sovesalen, hvor næsten alle sov i hver sin køje. Dette gav god anledning til "uhyggelige" historier, som kunne samle alle.

Det store køkken fik vi også gjort god brug af, hvor de unge var med på hyggelige projekter såsom pandekagebagning og lave god morgenmad. Køkkenet har en god størrelse, hvor vi også har mulighed for at samles flere og hygge om maden, samtidig med vi kan snakke og høre musik.

Eftersom vi ikke kunne benytte os af forlystelser, kom de fleste af os med på den nye trend med "vinter-badning". Vi var flere dage ude i det friske vejr og bade i det iskolde vand. Det var en fed oplevelse for unge såvel som voksne.

Vi vil gerne have lov at sige tusinde tak for en dejlig vinterferie!

Mange kærlige hilsner fra os på Nørresø Huset